Fri frakt till butikHemleverans 495kr
 • Hem
 • VÅR BUTIK
 • VÅR BUTIK

  OM OSS

  Med närmare 80 års erfarenhet av möbler, god service och kvalitetsprodukter välkomnar vi gamla och nya kunder till vår butik i Arnäsvall.
  Hos oss hittar du allt ett hem behöver; möbler, sängar, mattor, bäddtextiler, belysning m.m.
  Vi samarbetar med flera kända och ledande leverantörer - hos oss hittar du produkter av bästa kvalitet till mycket bra priser. Våra kunniga och erfarna medarbetare hjälper dig att hitta det du söker och erbjuder all den service ett lyckat köp innebär.

  INREDNINGSHJÄLPEN

  Välkomnande ytor, harmonisk färgskala och utrymmen som skapar glädje. Alla vill vi ha ombonade hem där vi kan andas ut och tanka ny energi. Ett härligt vardagsrum att samla familj och vänner i, en hall med goda förvaringsmöjligheter och sovrum som inbjuder till vila. Vi på Stegbo möbler vill att fler och fler ska få trivsamma, genomtänkta hem och arbetsplatser. Därför erbjuder vi dig som kund professionell inredningshjälp när du handlar hos oss, så väl privat som företag.

  VÅR VISION

  Vi ska genom kunskap sälja bättre möbler till den inrednings- och kvalitetsmedvetna konsumenten.

  Svenska Hem Stegbo möbler

  Tegelbruksvägen 12,
  891 55 Arnäsvall

  Telefon: 0660 - 43 12 90

  info@stegbo.se
  Läs mer om vår inredningstjänst!

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.