Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • Ta in naturen i inredningen
 • Ta in naturen i inredningen

  Ta in naturen i inredningen

  Vi har sett det ett tag och vi kommer fortsätta se det i inredningen. De torkade växterna är här för att stanna. Det är både billigt, miljövänligt och praktiskt så ta dig en tur ut i skogen eller längs cykelvägen och plocka med dig en bukett hem.

  Plockat på promenaden

  Torkade växter har inte varit aktuellt i inredningen sen nittiotalet när man hade torkade rosor och eterneller. Men för några år sedan kom pampasgräset och nu finns det torkade växter i alla de möjliga varianter och färger i butikerna.
  Även om det är smidigt att gå och köpa färdiga växter så är ett bra tips att ge sig ut på en promenad och titta i naturen vad man kan hitta. Det finns många fina strån, torkade blommor och grenar som kan bli väldigt fina i en vas inne. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra.
  ""

  HÅLLBART I DUBBEL BEMÄRKELSE

  Ett tag skulle alla ha en färsk fredagsbukett på bild i sitt instagramflöde lagom till helgen. Men sen kom man på att det inte var så hållbart då de bara står sig i några dagar och kostar en slant. Det var lagom till att pampasgräset blev populärt och då byttes fredagsbuketten ut mot en torkad bukett.
  Att inreda med torkade växter är hållbart både ur ett ekonomiskt perspektiv men även praktiskt då en sådan bukett kan stå sig hur länge som helst. Det är fint att sätta en vas på bordet eller på ett sideboard eller varför inte ta i en gren med torkade löv på och luta mot väggen.
  ""

  Liknande artiklar