Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • Sommartips för utelivet
 • Sommartips för utelivet

  Sommartips för utelivet

  Äntligen semester med lediga dagar och ett härligt uteliv och visst vill man ha det fint omkring sig även då. Glöm inte inredningen och de små detaljerna på balkongen, altanen eller i uterummet. De kan göra sommarlivet ännu lite skönare.

  MJUKT FÖR SVALA KVÄLLAR

  En varm sommar är inget man kan ta för givet. Det är inte fel att ha några varma och sköna plädar nära till hands som man kan kura in sig i en regnig sommardag i uterummet eller en sval grillkväll på altanen.
  En ullpläd är gosig och skön att krypa ner under om det är kallt och ruggigt medan en bomullspläd är svalare och nättare och enkel att lägga över axlarna eller ta med på picknicken. En korg på golvet blir både en snygg inredningsdetalj och ett praktiskt sätt att förvara sina plädar i.
  ""

  SOMMARMÖBLERING

  När man ska inreda sin balkong, altan eller uterum är ett bra tips att satsa på nätta möbler då det ger ett luftigt intryck, särskilt om man har en mindre yta. De är även praktiska då de enkelt går att lyfta undan om man blir många och behöver mer utrymme.
  Tänk gärna möbler med flera funktioner som exempelvis en tevagn som både kan fungera som ett sidobord eller blomsterbord och är användbart året om då den är lika fin inne som ute. Om du inte har tak över din uteplats är det viktigt att tänka på vilket material dina möbler har, så de inte blir förstörda av regnet.
  ""

  PRAKTISKT FÖR DET GRÖNA

  Det som ofta blir pricken över i:et i inredningen är växter. På sommaren är det väldigt trevligt att omge sig med det grönskande, oavsett om det är odling av den ätbara sorten eller bara vackra växter.
  En blomlåda är fin att fylla med grönt och med hyllan under får den en bredare funktion då man kan lägga ett gäng tidningar eller annat på den. Har man inte plats för en blomlåda blir det lika fint med en eller två blompiedestaler och vill man inte ha krukan stående i lådan på piedestalen går den enkelt att vända på så det blir en platt yta att ställa sin växt eller något annat fint på. 

  ""

  Liknande artiklar